Виц: Таблети за смирување


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Жена оди на лекар специјалист за психијатрија:

„Госпоѓо, ги погледнав резултатите од сопругот. На вашиот сопруг му е потребен мир, спокој, одморање, релаксација. Затоа ќе ви препишам таблети за смирување.“

„А колку пати на ден треба да му ги давам таблетите, докторе?“

„Не, не. Погрешно ме разбравте. Таблетите се за вас, госпоѓо“.