Мајтап

Виц: Жено, каде е чајот?!

Влегува мажот во кујна и по пет минути, изнервиран, вика оттаму:

„Жено, каде е чајот?!“

Таа: „Аман бре, доста со тоа твое КАДЕ Е ОВА, КАДЕ Е ОНА!!!! Ништо не знаеш да си најдеш. Чајот е на горната полица, во кутија од белгиско какао, на неа има залепено ливче пишува СОЛ.“

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top