ДиКаприо е газда и ја продава: Вила со рајски поглед од 10,6 милиони долари


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Леонардо ди Каприо можеби е еден од најуспешните актери, кој е милионер, но тој откако стана популарен по филмот „Titanic“, само една куќа ја нарекува дом. Се работи за неверојатна вила во Малибу која во 1998 година ja купи за  1.6 милиони долари.

21-9-leonardo-dicaprio-vila1

Лео неодамна реши да ја продаде вилата, а сега како Оскаровец, ја продава истата за вртоглави 10.6 милиони долари.

21-9-leonardo-dicaprio-vila2 21-9-leonardo-dicaprio-vila3

Куќата се наоѓа на т.н. Плажа на милијардерите, каде што секоја соба гледа кон синиот океан. Погледнете го неговиот дом и запрашајте се зошто ли ја продава оваа неверојатна убавина.

21-9-leonardo-dicaprio-vila4 21-9-leonardo-dicaprio-vila5 21-9-leonardo-dicaprio-vila6 21-9-leonardo-dicaprio-vila7 21-9-leonardo-dicaprio-vila8 21-9-leonardo-dicaprio-vila9 21-9-leonardo-dicaprio-vila10 21-9-leonardo-dicaprio-vila11 21-9-leonardo-dicaprio-vila12 21-9-leonardo-dicaprio-vila13 21-9-leonardo-dicaprio-vila14