Виц: Зависи колку ти е долг


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Оди Перо во јавно WC и прашува:

Колку е мала нужда?

Зависи колку ти е долг – ако ти е 10 см, 10 денари, ако ти е 20 см, 20 денари…

Еве ти 50 денари.

Охоооо!!

Што мори охоооо, врати 45 денари кусур назад.