Виц: Завеси против комшивката

SONY DSC

Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Жената му вели на мажот:

Ај да купиме нови завеси.

Зошто?

Се доселија нови комшии во зградата откарши.

Па што ако.

Можат да ме видат гола.

Ако те видат гола, верувај, тие ќе си купат завеси.