Мајтап

Виц: Заглавени во лифт

Се заглавил лифтот, а во него останале дечко и една не баш згодна и малку отфазла дебелка девојка.

Типката му се врти на типот и му вели:

– Ако пробаш да ми правиш нешто, да знаеш дека ќе врискам!

Тој вели:

– И јас, сестро…и јас исто.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top