Виц: Татко, те бара класната


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Синот си оди дома и му вели на таткото:

– Тато, класната те бара да појдеш на школо.

– Зошто бре, говедо, што си направил сега?

– Ништо бе, тато, од каде да знам зошто те бара, не  сум ја видел еден месец.