Мајтап

Виц: Дедото, „алатот“ и кофата со вода

Еден 86-годишен дедо оди на доктор и вели:
– Докторе, помагај! Кога бев млад кофата со вода ја ставав на „алатот“ и така ја носев низ целото село, а сега не можам.
– А проба ли со вијагра?
– Абе докторе, тој скока и без апчиња, ама ми попуштија колената.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top