Виц: Волшебен збор за нов ајфон


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Синот го ремети таткото да му купи нов ајфон:

– Тате, тате, ќе ми купиш нов ајфон?

– Кажи го волшебинот збор.

– Роска.

– Каква Роска бе, сине?!?

– Љубовницата твоја, тате, таа Роска.

– А кој модел ајфон сакаш?