Виц: Честито вработување


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


– Комши, ајде честито, слушам синот се вработил.

– Да, да, фала комши, да се враќа за арно и кај вас.

– А што работи?

– Комесар.

– Опа, во државно, браво, браво.

– Не, бе, какво државно, во приватно е, во една месара, помошник месар.