Виц: Пасворд од Wi-Fi на работа


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Нов вработен во една фирма го прашува шефот:

– Шефе, има ли Wi-Fi во фирмава?

– Има, како не.

– Ќе може пасвордот?

– Може, пиши: nemaplatanaprvi…сето заедно и со мали.