Виц: Разведен маж


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Му вели едниот пријател на другиот:

– А бе, чув си се развел од жената?

– Да, децата останаа со мене.

– А куќата?

– На жената.

– А парите?

– Е, парите ги лапнаа адвокатите.