Виц: Како ќе го крстиме детето?


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Се сексаат маж и жена, мажот целиот внесен да покаже сé што умее, а жената гледа во таванот и прашува:
– Како ќе го крстиме детето?
Мажот молчи и продолжува. Едно време жената пак прашува:
– Како ќе го крстиме детето?
Мажот повторно молчи и занесен продолжува да секса, а жената пак прашува:
– А како ќе го крстиме детето?
Мажот свршува, во темницата го вади кондомот, го врзува во чвор и го обесува на лустерот:
– Крсти го како сакаш, ама ако излезе од тука, дефинитивно ќе биде магионичар.