Виц: Наставничката и дедото


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Наставничката му вели на малиот Петре:

– Петре, кажи му на дедо ти утре да дојде на училиште кај мене.

– Наставничке, мислите да му кажам на татко ми да дојде?

– Не, не. Дедо ти да дојде, да му кажам какви грешки прави син му кога пишува домашна.