Виц: Волкот и седумте јариња


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Доаѓа волкот пред куќата на седумте јариња.
Отворете јас сум вашата мајка,ви носам млеко!
Ај не сери,пред малку ја пративме по пиво!