Виц: Като дојди вечер


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


СМС порака:
Като дојди вечер,станот е празен,наш е цела ноќ и земи колачи.
Ката не е тука,јас сум мажот и,ти купи пиво,а јас ќе донесам колбаси.