Мајтап

Виц: Војник, хомосексуалец и стјуардеса на пуст остров

Се случува авионска несреќа и од падот на авионот во океанот на пуст остров преживуваат само стјуардеса, хомосексуалец и војник.
Стјуардесата се прикрадува до војникот и му шепнува на увото:
– Ајде да го убиеме овој обратниот и да си водиме нормален сексуален живот?!
По некое време гејот се прикрадува до војникот и му шепоти:
– Ајде да ја убиеме оваа курвата и да си водиме со тебе нормален сексуален живот?!
Војникот се замислува, ја зема пушката, ги застрелува двајцата и останува да си води нормален војнички сексуален живот!

Advertisements
To Top