Мајтап

Виц: Сопругата му дава 4 долари за секс на сопругот

Вечер Еден човек се враќа дома од работа и без да каже збор, собира куфер и почнува да го собира багажот. Неговата сопруга го прашува зачуден:
– Душо, каде одиш?
– Одам во Никарагва.
– Зошто?
– Таму за секс жената му дава на својот сопруг 4 долари.
Кога го слушна ова, жената ги фрла своите работи за домаќинството и започнува да се пакува.
– И каде си тргнала?!
– И јас одам во Никарагва.
– Зошто?
– Сакам да видам како ќе преживееш цел месец само со 8 долари.

To Top