Мајтап

Виц: Банкар на операција за слепо црево

Кредитен советник во банка силно го заболува слепото црево и оди на лекар. По кратка постапка му закажуваат итна операција за отстранување на слепото црево.
После некое време се буди и со ужас констатира дека очигледно освен слепото црево, му фали лева рака, десна нога и едното око. Тој почнува панично да вика:
– Што си направил со мене бе?
Докторот смирено:
– Како што, па вие нели потпишавте договор за процедурата?
– Да, потпишав.
– А го прочитавте ли текстот на дното со ситните букви?
– Но јас дојдов кај вас за да ми помогнете. Не очекував дека ќе ме измамите!
– И јас не очекував дека ќе ме измамите кога дојдов кај вас да земам кредит!

Advertisements
To Top