Мајтап

Виц: Во теретана заради женска

Оди батка прв пат во теретана и го прашува дежурниот инструктор:

– Друже, од која справа да почнам бе, сакам да ја импресионирам една јака женска.

Овој му одговара:

– Батка, банкомат имаш откарши, на другата страна од улицата, од таа „справа“ почни.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top