Мајтап

Виц: Не сакајќи, тато

Ја слупал синот колата, и тоа јако, па се враќа дома и таму го пречекува татко му.

– Што направи со колата бе, синко?!

– Извини, тато, не сакајќи беше…

– Па и ти бидна на „не сакајќи“ бе сине, па сепак, добро и убаво те чувавме со мајка ти.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top