Виц: Секс или ручек

Се враќа Трпе дома после работа, гладен и сиот попален за секс, па ја прашува Трпана:

– Трпано, златна, првин ќе ручаме, па ќе се сексаме, или првин ќе се сексаме, па ќе ручаме?

Трпана: – Трпе, златен, како сакаш ти, па да ручаме.