Advertisements
Мајтап

Виц: Влажната фантазија на сопругата

Сопругот ја прашува сопругата:
– Драга, имаш ли некоја љубовна фантазија?
– Имам… да водам љубов на плажа, под палма, додека брегот го прскаат брановите. Насекаде околу нас мирис од егзотични треви, а покрај нас најубавото вино на светот.
– А јас сум одозгора или одоздола?
– Ти си дома!

Advertisements
To Top