Виц: Вистинска љубов

Што е вистинска љубов?

Кога прво се карате, па потоа се смирувата. Па еден ден веќе не памтите зошто сте се скарале. Ете тоа е вистинска љубов…

Иако, и склерозата ги има истите симптоми.