Виц: Вибраторот од ќерката


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Влегува Трпе во собата од ќерката, кога гледа на ноќната масичка оставен вибратор

Се разочарал многу Трпе како татко, чудејќи се како може толку убава девојка како ќерка му да нема среќа во љубовта.

Го зема вибраторот, го остава на маса и си тура една ракија да ја смири нервозата и маката.

Во тој момент ќерката се враќа дома и го гледа татко си со вибраторот на маса.

– Тато бе! Што правиш!?

А Трпе: Што правам…еве, пијам ракија со зетот.