Мајтап: Бракот е чудо


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Бракот е неверојатно чудо.

Се земаат зајаче и маченце, пиленце и душичка, а се разведуваат крава и свиња, кокошка и вол.