Виц: Венчавка во вторник

SUCF2|People|Objects|Miscellaneous$Isolated|0N0|0000000000000000000000000000000000000000000||||$$0$0$0|__________________________________________|0000000000000000000000000000000000000001000|

Оди млад човек во матично:
Можe да закажам венчавка за во вторник?
Можe бе дечко, ама сите бараат во сабота или недела, ти зошто во вторник?
Е па за да не си го расипам викендот.