Мајтап: Жените многу зборуваат

Научно испитување покажа дека мажите изговараат по 25.000 зборови на ден, а жените по 30.000. Проблемот е што после работа, мажот се враќа дома, при што веќе ги изговорил своите 25.000 зборови, а жената допрва почнува.