Виц: Вампирот и вампирчето


Традицијата вели: Аргентина ме демантира!? - 14 ден ↓↓↓Се шетаат два вампири, татко и син, па таткото му вели на синот:

Сине, го гледаш ли она село долу под нас?

Да, го гледам.

Вечер, точно на полноќ, ќе одлетаме таму и во пет куќи на по еден човек од куќа ќе им ја исцицаме крвта.

Тато, а зошто да се мачиме да одиме во пет куќи, не може во една на сите да им ја испиеме крвта?

Не сине. Ние сме вампири, не сме извршители.