Виц: Уживање во брачен с*кс


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Жената му вели на мажот:
– Душо, смислив начин како да чувствувам задоволство кога имам секс со тебе, иако сме 10 години во брак?
– Како?
– Ќе си плаќаш!