Виц: Џабе вијаграта


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Купил Трпе вијагра и се враќа дома.
Ја пие и му се дигнал, ама тамам Трпана се соблекла гола, му паднал… и оваа го прашува:
– Еее, што му е сега?!
– Џабе вијаграта Трпано, те позна!