СПОДЕЛИ МУЗИКА: Милош Бранисављевиќ Квартет и Музикон – „Зајди, зајди“

Милош Бранисављевиќ Квартет се: Милош Бранисављевиќ – вибрафон, Гаги Хајнрих – гитара, Бане Марковиќ – бас, Богдан Ѓурѓевиќ – тапани, Огњен Готовќевиќ – алт саксофон.

Музикон го сочинуваат: Доротеа Обрадовиќ – прва виолина, Милица Жугиќ – втора виолина, Немања Адамовиќ – виола, Павле Поповиќ – виолончело.

Останатото е музичко уживање кое треба да го искусите неколку пати за да го изуживате како што треба, а ќе ви „легне“ од прва – гарантирано.