Виц: Уморен од премногу секс

Завршува часот, па наставничката им вели на учениците:

За утре сите подгответе се добро, ќе правиме контролен тест.

Малиот и палав Трпе прашува:

А ако сум уморен од премногу секс, наставничке?

Наставничката:

Ќе пишуваш со другата рака, Трпе.