Виц: Учи за гинеколог


Енрике лажеше? Шпанија го избра Мароко - 17 ден ↓↓↓Зима. Надвор крв ладно, водата мрзне, прсти се грчат од студ, а еден шофер застанат со камионот, менува гума на студот и пцуе:

Ах, да ебам стопанка јас. Убаво ме учеше мајка ми, синкоооо учи си за гинеколог, стално ќе имаш пари и рацете ќе ти се на топло.