Мајтап: Сите сме луди


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Нема веќе нормални луѓе, брат, не останаа такви. Сите сме помалку или повеќе луди:

Некои скитаат како луди, други пијат како луди, трети врескаат и викаат како луди, четврти крадат како луди, петти работат како луди. Овие последниве се најлуди од сите.