Мајтап

Виц: Уапсете ме

Полициска патрола запира возач во време на полициски час, па го прашуваат:

– Каде одите за време на полициски час, господине?

– Вас, ве барам, да ме уапсите.

– А не, нема да ве апсиме, ќе ви пишеме казна.

– Аман уапсете ме, ми треба алиби, инаку жена ми ќе ми пресуди брзопотезно ако разбере кај сум бил.

Advertisements
To Top