Мајтап

Виц: Запнале родителите да го женат синот

Ми запнаа старите:

Доста скиташ сам во животот, дај да те жениме, внуци да чуваме.

Ги гледам и ми се смачи да ги слушам, па им велам:

Ако ви е за внуци, доста криев од вас, утре ќе ви ги донесам.

Ги пресеков, збор не кажаа.

Advertisements
To Top