Виц: Циција татко


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Упаѓа малиот во спалната од родителите и ги фаќа во акција.

– Тато, тато, дај ми бе 100 денари.

– Марш таму, ѓубре едно, како влегуваш така во спалната!!

– Тато, ептен си циција, да знаеш. Комшијата секогаш кога прави „вака“ со мама ми дава по 100 денари.