Виц: Брутално силување


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


На судско рочиште за случај на силување, судијата ја испрашува жртвата:

– Може да ми кажете што точно се случи?

– Ами, господин судија, ме раслече гола и почна брутално да ме силува.

– Ама објаснете малку попрецизно како…

– Паа…јас одозгора, тој одоздола…и така.