Виц: Плавуша после операција


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


После успешно направена операција, другиот ден оди хирургот да го прегледа пациентот, една згодна плавуша, па таа го прашува:

– Докторе, кажете ми искрено, дали после операцијава ќе може да имам секс?

– Хмммм…..

– Знаев! Знаев дека нешто не е во ред!

– Не, не. Сè е во ред, ќе можете да имате секс, само никој досега не ме прашал тоа после операција на крајниците.