Мајтап

ВИЦ: Трпе му вели на Мице

Се среќаваат Трпе и Мице, а Трпе бесен му вика:

– Разбрав дека спиеш со мојана Трпана. Тоа од тебе не го очекував. Ич не е убаво да му направиш такво нешто на пријател!

– Е добро, не можам да ве разберам што фамилија сте, Трпе. Ти викаш не е убаво, Трпана вика многу е убаво.

To Top