Актуелно

ВИЦ: Трпе е обвинет за…

Трпе е обвинет за убиство, а адвокатот што го застапува му вели:
– За тебе имам и добра и лоша вест.
– Ајде прво лошата.
– Крвта што ти ја зедоа за анализа, одговара со крвта најдена на местото на злосторството.
– УПМ, пцуе Трпе. Е што е добро тогаш?
– Холестеролот и шеќерот ти се супер.

To Top