Виц: Трпе има проблеми со алкохол


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Здраво, јас сум Трпе. Пијам ракија 30 години. Ми кажаа дека вие сте помагале на луѓе кои имаат проблеми со алкохолот.

Да, повелете, како да ви помогнеме.

Ми фалат 30 денари за да си купам шише ракија.