Виц: Трпе и жена му


Роналдо нека се пази, Мароко гази - 19 ден ↓↓↓Го прашува пријателот Трпе:

Трпе, брат, како си помина во неделата, рече ќе излегуваш.

Да, брат, излегов. Сакав да одам на фудбал, ама жената сакаше на кино.

Аха. И кој филм го гледавте?