Мајтап

Виц: Трпе гледал по други жени

Ја прашуваат Трпана:

Зошто дозволуваш Трпе твој да гледа по други жени.

А Трпана:

Ако де, нека гледа. Куче кога лае по коли, му ги даваат ли да ги вози кога ќе ги стигне?

To Top