Мајтап

Виц: Со што ја пиеш ракијата?

Љубопитни да научат некој трик за боемско пиење и мерачење, младите мераклии на кафански живот и пијачка го прашале стариот боем:

Со што ја пиеш ракијата?

А боемот:

Со мерак…

To Top