Мајтап

Виц: Утринско вежбање

Брат, кога стануваш наутро сега во време на коронавирус епидемија, кога не одиме на работа?

Во 6 часот брат.

Зошто толку рано, бе?

Заради утринско вежбање.

Ау, не знаев дека си почнал да вежбаш наутро.

Не јас, згодната сосетка вежба на тераса.

To Top