Виц: Трајчо го боле задникот

man butt pain

Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Трпе го носе Трајчо на доктор.
Трајчо од болка не може да зборува, и само офка и стенка.
– Шо му се случуло? прашува докторот.
-Докторе, собраме пари за една гајба пиво, го пратиме да ја купе, а он по патот видел кристална вазна да се продава и ја купил!
-А бе, да земиш да му ја напикаш во задникот…
-Е, докторе, ами каа знаиш шо прашуваш..