Мајтап

Виц: Теорија на заговор кај овците

Две овци разговараат:
Знаеш, се ми се чини дека луѓето не хранат и не пасат само за да го молзат нашето млеко, да ни ги земаат јагнињата, а потоа да не заколат и да не изедат.
Лелеее, мори ти пак почна! Преку глава ми е веќе од твоите глупави песимистички теории на заговор. Види, целото стадо ти се смее.

Advertisements
To Top