Виц: Среќен маж


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Седат две плавуши и гледаат еден пијан човек.
Еј, види го пијаниот будала таму, вели едната.
Кој е тој? прашува другата.
А бе еден што пред десет години ми предложи брак и го одбив.
Ау, маче, па овој уште слави што не завршил со тебе.